Työt


Lisää kuvia työstämme löydät


Keittiö

Keittiön tai kodinhoitohuoneen toimintojen ja materiaalien suunnittelu. Kiintokalusteiden toimittaja on aina vapaasti valittavissa ja teemme yhteistyötä eri toimittajien kanssa, jolloin myös asennustaho on aina sovittavissa.


Kylpyhuone

Kylpyhuoneen tunnelmaan vaikuttaa valitut laatat ja kalusteet, sekä valaistus. Voit itse valita oman kokonaisuutesi tai autamme sinua valinnoissasi.


Kunnostustyöt

Kiinteistöjen maalaus ja huoltotoimenpiteet ovat tärkeitä kunnostustoimia, jotta rakennusten elinkaari olisi mahdollisimman pitkä ja ympäristömme viihtyisä. Oli sitten kyse uudis- tai saneerauskohteesta.

Joskus remontti ja kunnostaminen on pienimuotoista, taloyhtiön saunaan uusittiin lauteet. Remonttityö Helsinki.


Rakentaminen

Taloyhtiölle rakennettiin uusi jäte- ja pyöräkatos. Uudisrakentaminen Espoo.


Pintaremontti

Huoneiston pintaremonttiin kuuluu seinien maalaus, tapetointi ja lattian asennus. Materiaalien valintaan vaikuttaa haluttu tyyli, budjetti ja rakennustekniset asiat. Sisustussuunnittelijan avulla voit valita mieluisat ja siihen kohteeseen sopivat materiaalit. Remonttityö Kerava.


Kylpy- ja saunatilat

Kylpy- ja saunatilojen uudistus on usein kallis ja pitkän aikavälin remontti. Sen tulisi kestää usean vuoden ajan ja materiaaleissa kannattaakin suosia pitkäikäisiä valintoja. Remonttityö Espoo.